Als (job)student heb ik allerlei jobs gedaan, van poetshulp, tot opdienster in de horeca, verkoopster in een kledingwinkel, hostess, telefonische enquêtes afnemen en loketbediende bij De Lijn. Uit mijn vele jobkes heb ik vooral geleerd hoe belangrijk elke job voor de maatschappij is. En natuurlijk heb ik leren werken… en vooral doorzetten. Op mijn stage bij een bekend reclamebureau, Duval Guillaume (Dialog), heb ik mijn eerste werkervaring (als account executive) binnen mijn sector opgedaan. Daar ontdekte ik dat ik een echte passie voor reclame, marketing en media heb. Na mijn studies ging ik aan de slag in de media: mijn eerste job was bij Sanoma Media, bij Flair welbepaald, waar ik als project coördinator aan de slag ging. Bij Flair leerde ik de klappen van de zweep, aangezien ik meehielp met het organiseren van een aantal superleuke evenementen, zoals de Flair Shopping Day (in het Wijnegem Shopping Center) en de Flair Modellenwedstrijd (in de Carré). Daarna werkte ik een tijdje als assistant product manager op 2 magazines, namelijk Flair en Story. Daar leerde ik de eerste stappen van projectmanagement, namelijk hoe de marketingafdeling een draaischijf tussen de verschillende afdelingen van een bedrijf kan zijn. En natuurlijk dat er veel komt kijken bij het uitwerken van commerciële acties. Die ervaring komt me dan ook geweldig van pas in mijn daarop volgende job als project manager marketing bij de Persgroep Publishing, meerbepaald bij De Morgen. De baseline van de Persgroep is ‘Passie voor media’, iets waarin ik me 100% kan vinden.

In 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging binnen de media begonnen, namelijk marketingmanager TV Familie/ Blik. Als student was Blik mijn favoriete magazine, dus dit is een droom die uitkomt! Een overzicht van mijn TV campagnes vind je hier!

Door mijn weinig verlegen aard, durf ik wel eens gek doen en meewerken aan een reportage (Flair) of wedstrijd van een magazine (P-Magazine) . Moet kunnen, nietwaar? 

Sinds januari 2017 ben ik niet alleen marketing manager voor TV Familie/Blik, maar ook voor Story & TeVe-Blad.