De balans van 2022

Traditioneel word ik altijd een klein beetje depri wanneer ik de balans opmaak van een jaar. De afgelopen jaren stond afvallen steeds op een hoge plek in mijn lijstje. Iets waar ik met wisselend succes slechts in slaagde. Dat was in 2022 niet het geval natuurlijk!

Op gezondheidsvlak heb ik toch wel een aantal mooie stappen gezet, door af te vallen naar circa 64kg (zie ook de vorige blogs). Daarnaast heb ik (eindelijk!) een tandimplantaat & kroon laten steken. Na meer dan 20 jaar heb ik eindelijk terug een volledig gebit :-)

Op professioneel vlak heb ik 2022 afgesloten met mooie vooruitzichten naar een nieuwe job. Sinds 1 januari ben ik verantwoordelijk voor de marketing van BU België van al onze bieren en ben ik wereldwijd verantwoordelijk voor de marketing van al onze Belgische merken (Cornet, Rodenbach, Estaminet, Steenbrugge & Brugge Tripel), met name voor de branding, strategie, innovaties etc. Een hele mooie uitdaging dus!

Op privé vlak ben ik nog steeds gelukkig getrouwd met Roel, en door herwonnen zelfvertrouwen en zelfliefde is onze relatie er enkel sterker op geworden. We zijn altijd een enorm sterk team geweest, en ik ben zo ongelofelijk trots op mijn sterke, slimme man. Om wie hij is en om het feit dat hij ook tijdens moeilijke momenten mijn rots is (geweest). Ook bij hem gaat het op carrièrevlak heel goed, sinds dit jaar is hij medezaakvoerder van Premium Real Estate.

Lara, onze meid die ondertussen ook al 6 jaar is, is een echt geschenk uit de hemel. Lief, slim, grappig, sociaal… Ze heeft haar start in het eerste leerjaar niet gemist met een eerste rapportje van 99%. Daarnaast is ze onze echte oogappel. Ik kon me in mijn wildste dromen geen betere dochter inbeelden! Hierbij onze meest recente familiefoto, met heel veel dank aan Wim!

Ook op familievlak mooi nieuws: mijn mama zal verhuizen naar Buggenhout. Uiteraard omdat ze haar kleinkind teveel mist ;-) Maar superblij dat mama op 1,5km van ons komt wonen! Maar eerst een totaalrenovatie & 6 maanden inwonen bij ons. Ongetwijfeld daarover later meer. Bijvoorbeeld een blog getiteld: Hoe woon je samen met je (schoon)moeder zonder moordneigingen. Of zoiets.

Dus, al bij al, was 2022 voor ons wel een echt mooi jaar en kijken we uit naar wat 2023 ons zal brengen!