And so it begins...

Ik heb een eerste lid in mijn campagneteam! Mijn websiteman, Koen. Een goede vriend, al jaren, van tijdens mijn studententijd bij de Rodenbach (de streekclub waarvan ik praeses was). Dit weekend dus met Koen mijn site besproken. En een domeinnaam www.pameladegroote.be aangevraagd. Dit kan je blijkbaar heel simpel online doen: voor een €50 per jaar heb je een eigen domeinnaam. Ik heb al gezegd dat ik over een beperkt budget beschik, wel, dit zal ook één van mijn weinige campagne-uitgaven worden. Nu moet ik dus nog, samen met Koen, mijn site maken. Gelukkig kent hij er wel wat van, want zelf heb ik ooit wel een cursus dreamweaver gehad, maar verder dan dat gaat mijn ICT-kennis helaas niet. 

Buiten het online gedeelte, heb ik de afgelopen week benut om raadgevers te raadplegen. Wie reken ik onder mijn raadgevers? Frederick, hoofdredacteur van Story, Brecht, chef nieuws van De Morgen en De Morgen Magazine, Hatim, doctoreert aan faculteit communicatiewetenschappen, Hans, secretaris-generaal van Jong VLD Nationaal en Stephanie, voorzitter Jong VLD Gent. Goede raadgevers dus :) Ik begin zo’n beetje door te hebben hoe ik een campagne kan voeren. 

Meer details hierover volgen ongetwijfeld nog. 

Pamela, #vldGent31