And so it begins

Ken je de mop: Op welke dag begint men meestal met een dieet? Vanaf morgen. Uit het leven gegrepen noem ik deze mop.

Goed, goede voornemens genoeg (zal ook wel iets met het nieuwe jaar te maken hebben). Vraag is nu natuurlijk: hoe? Want, ‘ik zal 14 kg afvallen’ is ook weer veel makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik loop er al een tijdje mee in mijn hoofd. Om echt af te vallen moet je hoofd ook echt meewillen (weet ik uit pijnlijke ervaring). Je moet er volledig voor willen gaan, geen halfbakken situaties, niet ‘ik begin morgen wel’. Neen. 100% overtuigd zijn en er doelbewust voor gaan.

Hoe ben ik dan bij Kyalin beland? Wel, zoals met alle goede dingen in het leven, toevallig eigenlijk. Op twitter zag ik de oproep dat iemand gezocht werd die wilde afvallen. Ik antwoordde erop, en voor ik het wist, werd gevraagd om mijn volledige (lijdens)weg in een blog vast te leggen… en o ja, deze blog wordt ook aangekondigd in een tv spot en op de radio. Natuurlijk, doen we met veel plezier, nietwaar?

2.png

Natuurlijk ook wat info opgezocht over Kyalin, en toen gezien dat het een proteïnedieet is. Werkt voor mij (ooit al eens op m’n eentje een proteïnedieet geprobeerd, niet lang volgehouden, wel afgevallen ermee) maar is dus niet makkelijk vol te houden. Kyalin is gespecialiseerd in die persoonlijke begeleiding die ik wel kan gebruiken, dus daarom zag ik het al wat beter zitten.

Toch nog eventjes over nagedacht dus – logisch, want als ik het nu niet volhoud is dat voor het oog van Vlaanderen- maar aangezien ik graag eens zot doe en zelden een uitdaging uit de weg ga, heb ik volmondig toegezegd.

Dus, binnenkort begin ik aan mijn dieet: op 7 januari heb ik mijn eerste afspraak met mijn Kyalin coach Frauke. Maar… de vrijdag ervoor eerst opname van de tv-spot en fotoshoot. No worries, dat verslag bezorg ik je binnenkort.