Temptation

Gisteren, dag 1 van mijn dieet. Help. Soit, met goede moed richting Brussel vertrokken. Geluk, geen file gehad. Mooi begin van de dag. Mijn zakje met Kyalin producten mee. Lukte op zich wel (de producten zijn wel oké, het ene is best lekker, het andere is eetbaar, maar niet mijn idee van een culinair hoogstandje), maar dan komen de gevreesde moeilijke momenten.

Temptation moment 1: Lunch. Op restaurant. Gelukkig bestaat er iets als de restaurantgids (http://kyalin.be/files/restogids_NL.pdf). Doordat ik tijdens mijn intakegesprek verteld had aan m’n coach dat ik regelmatig (min 2 maal per week) op restaurant ga, hebben we deze al besproken, dus ik was voorbereid. Dacht ik. Want dan ga je eten met je collega. Neem jij een Cesar salad (met saus apart & zonder brood), terwijl hij een hamburger met frieten eet voor je neus. Thanks Ward.

9.png

Temptation moment 2: Last minute beslist om af te spreken met een vriend. Om samen iets te gaan eten. Oeps. Eigenlijk mag ik niet 2x op restaurant gaan per dag. Slaatje (lees: droge sla) met wat garnaaltjes en gerookte zalm genomen. En een cola-light (want daarvan mag ik 2 blikjes per dag drinken, gelukkig maar).

Eenmaal thuis nog een Kyalin productje gegeten. ‘s Middags of ‘s avonds mag ik een ‘normale’ maaltijd (d.i. mager vlees/vis + groenten, zonder pasta, brood, rijst, aardappelen) eten. Daarnaast moet ik de andere maaltijd een kyalin product zijn + groenten. Dus, met enige verbeelding heb ik nog niet al te fel ‘gezeurd’.

8.png

Leuke was wel: deze ochtend toonde m’n weegschaal me al dat m’n moeite niet tevergeefs was. -0.5kg (en nee, eigenlijk mag ik me niet elke dag wegen, maar dat doe ik lekker wel).