'Te mager'?

 Vandaag was het zover: opname van de tv-spot! Eerst langsgegaan bij m’n vaste kapster, Merel, die zo lief was om voor mij om 8u (!) ‘s morgens klaar te staan. Dan naar Antwerpen naar de studio, m’n auto volgeladen met kleren en schoenen.

Toegekomen met de übersympathieke visagiste Sarra (werkt oa voor P-Magazine) en samen met haar en Olaf (creative director van reclamebureau 10) m’n outfit geselecteerd. En dat was geen makkelijke bevalling!

Blijkbaar kleed ik mij ‘te slank’. Logisch, niemand koopt kleren waar men dik instaat 

De keuze valt uiteindelijk op een grijze skinny jeans en een topje. Want eerlijk, zo kan ik mijn gewicht (de volle 72kg) niet wegsteken. Outfit is niet lelijk, maar om het met de mooie woorden van de cameraman te zeggen ‘het doet mijn vormen goed uitkomen’.

 

4.png

51x hetzelfde doen. Eerlijk, ik dacht dat dit enkel was weggelegd voor bandwerk. Niet dus. 51 takes hebben we opgenomen. Leuk om te doen, maar ik heb nog meer respect voor modellen gekregen: engelengeduld heb je nodig! En een dik vel. Want er kijken mensen. En je hoort hoe je er dik of net ‘te slank’ uitziet.

3.png

Na de opname van de tv-spot, volgden nog 2 korte fotoshoots: een shoot met dezelfde outfit (deze foto wordt gebruikt op de poster bij de Kyalin coaches en op de website) én een shoot in bikini. Of we deze tweede foto gaan gebruiken, geen idee, maar het kan nooit kwaad om deze te hebben, zodat we nadien makkelijker de vergelijking kunnen maken tussen voor en na.

Maar, nu begint het echte werk pas! Maandag mijn eerste afspraak bij Frouke!