Wat eet jij dan eigenlijk?

Die vraag krijg ik regelmatig eens. Kort het dieet nog even uitleggen: Kyalin is een proteïnedieet waarbij je vetten en koolhydraten mijdt, en waarbij je regelmatig ondersteund wordt door een coach. Je eet vooral proteïnen zodat je lichaam je vetten verbrandt en niet je spieren. Tot zover de theorie.

Maar hoe doe je dat nu? Wel, ik eet om te beginnen dagelijks 4 à 5 proteïnesnacks (pudding, shakes, smoothies, speciale beschuiten, repen,…) van Kyalin. Daarnaast groenten en mager vlees.

Vandaag bv at ik (in de file) een vanille en karamel reep, mijn absolute favoriet onder de repen. Helaas mag je die eig max 1 keer per dag nemen.

31.png

Als snack nam ik een aardbeismoothie van Kyalin. In de middag groentesoep (zelf gemaakt) met beschuit (van Kyalin off course). Daar nog wat komkommer & kersttomaatjes bij (left-overs van gisterenavond). In de namiddag een chocoladepudding. En nu als avondmaal een puree van wortel en pastinaak (ook deze was left over van gisteren).

Gisteren trouwens mega lekker gekookt. Je weet al van 2 dingen (zie hierboven). Had ook een papillotte gemaakt van kabeljauwfilet, garnalen, kersttomaatjes en chalotte. Heel lekker, zo zag het er ook uit, maar helaas heeft m’n iPhone geweigerd om die foto op te slaan.

Dus, ja, ik heb een mindere periode achter de rug, maar… Terug 100% ertegenaan. Deze avond heb ik cocktailavond van Jong VLD Gent (nee, ik spam niet over de politiek, ik geef gewoon volledige info), maar… Ik blijf eraf! De belofte die ik nu aan mezelf maak: ik drink gans de avond water! Geen cava, geen cola light. Water. Als een vis.

Benieuwd of me dat morgen op dat Venetiaans bal ook zal lukken (en ja, ik beloof om daarvan een foto te nemen!)