Leven na Kyalin

Zalig! Ik ben dieetvrij. Eindelijk! Grappigste is dan wel om de reacties van vrienden te zien wanneer ik iets eet wat ik eigenlijk niet mag. De verbazing, het verschieten. Echt hilarisch! Ja, ik mag terug eten!

Eerlijk gezegd heb ik dat dan ook gedaan de afgelopen weken: ijsjes, frietjes, chocolade… het kon niet op. Gelukkig is er ook nog iets van m’n goede gewoontes blijven plakken: ik eet nog steeds vrij weinig koolhydraten, eet vaker fruit en groenten en yoghurt. Misschien lijkt het nu alsof ik veel snoep omdat ik al die maanden met m’n eten bezig geweest ben? Als je jezelf iets verbiedt, dan vergroot je een ‘fout’ extra veel.

Donderdag had ik mijn allerlaatste afspraak met Frouke… en die gehate weegschaal! Ik wist het zeker: ik ging verdikt zijn! Na zoveel te snoepen?!

Maar… ja, ik was een beetje bijgekomen… in vocht en spiermassa. Vetmassa was identiek hetzelfde gebleven. Oef! En wow! Zelfs voor mij was dat een verrassing.

Zoals ik vorige blog zei: ik ben blij met m’n figuur en m’n gewicht. Alleen wil ik nog een beetje strakker staan. Ahja, zo zijn wij vrouwen ook nooit tevreden hé?

Wat is er ondertussen allemaal gebeurd in m’n leven? Veel, as usual.

Ik ben nog steeds druk bezig met mijn job. Ik weet het, ik heb m’n job steeds uit m’n blog gehouden, maar deze neemt natuurlijk veel tijd in beslag. Zo heeft m’n laatste actie me hoofdpijn bezorgd, maar loopt alles gelukkig op wieltjes!

Qua politiek ben ik nog steeds druk bezig met Jong VLD Gent en Jong VLD nationaal. In Gent hadden we vorige week onze eerste After Work: een groot succes eigenlijk! Veel volk, prachtig weer en lekkere gehaktballen van Balls & Glory! Bij Jong VLD Nationaal amuseer ik me ook met de werkgroep communicatie en het mee uitdenken van acties & campagnes, samen met de kernleden en raad van bestuur natuurlijk. Leuke bende wel!

Het vriendje: ook daarmee gaat het nog steeds super! Very much in love en gelukkig! Het is nog steeds pril, 2 maandjes, maar we amuseren ons. En… volgende maand ga ik mee op reis met hem en nog 6 bevriende koppels. Spannend! En enorm leuk! Ik kijk ernaar uit.

Qua uiterlijk: ik voel me goed en krijg veel complimenten. Wat kan een mens meer willen?

En qua gevoel: couldn’t be more happy!

En dat gevoel wens ik jullie ook toe!

Hou mijn site in de gaten voor m’n volgende blogs en projectjes!