Pamela meets Flair… again

 Vandaag, tussen 2 shoots door (neen, daar ben ik niet het model voor, is voor m’n werk), ben ik vlug en met een bang hartje om de Flair geweest. Waarom ik dat zou doen? Niet alleen is Flair een typische guilty pleasure, daarnaast heb ik 2 à 3 jaar geleden voor de Flair gewerkt, op de marketing. Dus, als ik het blad lees, voelt het een beetje als thuiskomen. Maar… dat is natuurlijk geen reden om een bang hartje te hebben. Neen, dat kwam doordat ik 2 weken geleden heb meegewerkt aan een reportage over 3 verschillende diëten, waaronder het proteïnedieet, met een voor- en tegenstander per dieet. Logischerwijze ben ik voor het proteïnedieet, zeker als je bedenkt hoe m’n leven de afgelopen maanden is veranderd. Afvallen is fantastisch voor je zelfvertrouwen, dat kan ik je wel bevestigen.

Hoe ben ik nu weer in de Flair terecht gekomen vraag je je misschien af? Alvast niet doordat ik m’n contacten van vroeger heb gebruikt. Integendeel: Chaima kwam toevallig op mijn facebookpagina omdat ze een voorstander zocht van een proteïnedieet die wilde meewerken aan de campagne. Natuurlijk liet ik die kans niet liggen: welk meisje wil nu niet gestyled, geschminkt en gefotografeerd worden? Oké, waarschijnlijk meer vrouwen dan ik denk, maar stiekem doe ik dit wel graag. Dat zal m’n oppervlakkige kant dan wel wezen. Voor de rest (werk/politiek) ben ik al serieus genoeg, dus van zo’n gelegenheden geniet ik dan dubbel!

Toen ik hoorde dat de shoot met Joost Joossens was, kon ik m’n vreugde helemaal niet op! In het verleden (nog voor ik bij Flair werkte, vele jaren geleden dus (aka 2005)) heb ik al ooit meegewerkt aan een reportage van Flair, nl shoppen met moeilijke maten. Mijn probleemzone was toen (en is nu nog steeds) dat ik nogal goed voorzien ben. Niet dat ik het echt erg vind ofzo, maar makkelijk is het niet om te shoppen. Een hemdje vind ik onmogelijk met mijn maat, bikini’s zijn een ramp en ik moet altijd oppassen dat het net niet té is. Maar, verder geen klachten hoor. Hier de foto van al die jaren geleden:

85.jpg

 Ondertussen, 8 jaar later, ben ik als ik het zo bekijk toch wel wat veranderd. Qua figuur ben ik eigenlijk ongeveer even slank als toen, nu misschien zelfs iets slanker, maar wel vrouwelijker (ja, nog een moeilijkere maat zelfs). Qua gezicht ben ik wel wat veranderd: ouder geworden natuurlijk (jaja, ik nader de 30… inclusief grijze haartjes en eerste rimpeltjes (al zijn die gelukkig nog beperkt)), een beter kapsel (bedankt Merel!) maar ik vooral zelfverzekerder geworden. Al bij al ben ik een tevreden mens.

De laatste reportage in Flair was opnieuw heel leuk! Ik werk heel graag samen met Joost, die elk meisje kan laten stralen. Hij stelt je echt op je gemak voor de shoot. Hierbij het resultaat:

84.jpg

Meer lezen over de diëten? Dan zal je Flair in huis moeten halen denk ik!

PS: I love those shoes! Dus als de mensen van Avance per toeval deze blog lezen: can I please have those?