Start van een nieuwe job...

Op 24 februari start ik officieel en volledig als marketing manager van TV Familie/Blik en vanaf 1 februari begin ik al in te lopen en begin ik met m’n projecten van De Morgen af te sluiten en over te dragen. Spannend dus! Marketing Manager worden van mijn favoriete magazine is echt een geweldige kans, meer nog: een droom die uitkomt.

Tijdens mijn studententijd haalde ik ‘de Blik’ vrijwel elke week in huis. Als een ‘guilty pleasure’. Nog steeds is het lezen ervan mijn momentje van rust en gedachten verzetten. Een drukke job en een gevulde sociale (lees: politieke) agenda zorgt er namelijk wel voor dat ik zo’n rustmomentje wel kan gebruiken.

Eventjes wegdromen, eventjes de ‘rich and famous’ bekijken van op afstand. Doen we dat niet allemaal stiekem graag? Wegdromen bij de galajurken van één of andere prijsuitreiking, gniffelen wanneer we zie dat al die bekende sterren toch ook wel een aantal rimpels of vetkussentjes hebben. Gemeen? Neen. Menselijk.

De eerste actie van 2014 van TV Familie is direct een actie waar ik – met m’n druk leven – volledig achtersta: De sekspockets van TV Familie. Eerlijk, m’n beste vrienden hebben zich direct een bult gelachen op social media. En eigenlijk wil ik jullie die commentaren niet onthouden!


1498882_10152152575174803_592713248_o.jpg

Jerry: “ Zijn en haar bedproblemen zijn volgens mij ook quasi hetzelfde: slecht kussen, lattenbodem verslaten, welke dons nemen, hoe slaap je als het te warm is ... 

Lode: “Lol; Pamela haar eerste actie heeft met seks te maken :')

Ik: “Eigenlijk was deze nog door m'n voorganger beslist. Maar... geef toe: op het lijf geschreven nietwaar? Anyway, ik test ze deze avond uit”  --> (deze reactie werd trouwens geliket door 6 mensen waaronder m’n vriend Roel) :D

Tatjana: “Waar vind ik TV-familie in NL. Lijkt me schitterende treinlectuur “

Geweldig dus! En… ik heb de eerste pocket die avond inderdaad al gelezen. En uitgetest. En Roel heeft het goedgekeurd ;-)

De eerste pocket gaat dus over verschil in libido & over sleur. Voor de volledige pockets verwijs ik je met plezier door naar de TV Familie nu woensdag, maar ik kan je wel al dit zeggen:

Bij mijn weten is het compleet normaal dat in elke relatie wel eens sleur voorkomt of een verschil in libido. Per slot van rekening hebben de meeste mensen een drukke job, tel daar nog eens kinderen of een zware lening (lees: financiële druk) bij en de ‘goesting’ vergaat ons soms. Maar: een goede relatie vraagt onderhoudswerk. En tijd maken voor elkaar. En vooral: veel plezier maken samen.

Natuurlijk, eenmaal er wat sleur is, hoe los je het op? Wel, in de pockets staan een aantal leuke tips, maar ik geef je met plezier een mee (die ik zelf ook al eens heb uitgetest): Eerst en vooral praten: vertel je partner dat je het gevoel hebt dat er wat sleur in je relatie is gekomen. Zeg ook waarom je dit gevoel hebt. Hier is vooral de toon van je gesprek heel belangrijk. Val je partner niet aan met beschuldiging, maar geef te kennen dat je het gevoel hebt dat er wat veranderd is tussen jullie. En zoek samen naar de oorzaak. Is dit wegens gezondheidsproblemen, verandering van job, drukke periode op het werk, ruzie over de kinderen, financiële druk etc?. Nadat je het ‘probleem’ hebt geïdentificeerd, kan je ook bewust eraan ‘werken’ om terug wat vuur in je relatie te krijgen. Een truukje die ik zelf eens heb toegepast (iedereen heeft vroeg of laat wel eens wat sleur hoor, nothing to be ashamed of) is deze: spreek af met je partner dat je sowieso een ganse week geen seks zal hebben. Klinkt vreemd maar het neemt de druk van de ketel. Maar… je bant tv kijken (tenzij het een erotische film is) en je gaat elke avond samen wat knuffelen en ‘spelen’. Zo leer je opnieuw af te stappen van je vaste patroon en je ontdekt nieuwe plekjes. Geloof me: het werkt!

Meer tips vanaf nu woensdag in TV Familie ;-)