Shame on me...

Ik hou van schrijven. Of dat denk ik toch. Op de een of andere manier heb ik dat helaas dit jaar amper gedaan. Waarom? Geen idee. Het is makkelijk om je te verschuilen achter 'een druk leven', 'veel werk met de regelingen voor de trouw' of what ever. Soms denk ik dat ik teveel dingen had om over te schrijven... Either way, ik zal het goedmaken. Beloofd! 

Waarover ik dan wel allemaal zal schrijven? Wel, eerst en vooral mijn huwelijk! 2015 stond in het teken van de liefde voor Roel & mij, we zijn namelijk getrouwd op 3 oktober. En het was een geweldige dag! Maar om een vlekkeloos verloop van je huwelijksdag te garanderen, dien je op voorhand alles goed te plannen! 

Daarnaast plan ik nog wat blogs te schrijven over mijn nieuwe poging om m'n gewicht onder controle te krijgen & te sporten. 

En tot slot hoop ik jullie nog te kunnen vervelen met blogs over mijn professionele uitdagingen. 

Tot binnenkort!