Trouwen voor dummies... stap 2: Location, location, location.

In mijn vorige blog heb ik al wat duidelijkheid geschetst over het financiële kostenplaatje van een huwelijk. De grootste kostenpost is dus de feestzaal & catering. In veel gevallen is dat een en dezelfde factuur. 

Zoals ik in m'n vorige blog reeds aanhaalde, deed ik eerst research online op http://www.dnls.be/nl/trouwlocatie.  Via deze site heb ik verschillende feestzalen bekeken & prijzen opgevraagd. 

Na prijzen op te vragen bij een aantal zalen in de buurt, gingen we praten met de eigenaar van Het Kasteel Van Lebbeke. Na wat onderhandelen (doen!) zijn we tot een acceptabel budget gekomen. De laatste zaterdagavond  van september en de eerste van oktober waren nog vrij (dit was ook de periode die wij in ons hoofd hebben), dus namen we onmiddellijk een optie op deze data. De keuze is op 3 oktober gevallen, aangezien verschillende van onze gasten op golftrip waren het laatste weekend van september. Zo was onze zoektocht naar de perfecte feestzaal snel ten einde!

Een prachtige locatie, met een heel lekker menu! Geloof me, dat is echt de basis van een geslaagd trouwfeest. En nog een kleine tip: het zit em in de details!