(Aprés)skireis

 Skiën is de max! Daar gaan velen mee akkoord. Ik zit nu in Oostenrijk. Daar is het zeker de moeite zei men op voorhand. Supere aprés-ski bijvoorbeeld. Fantastisch als je op dieet staat. Echt! En zo’n lekker (lees: onbeschrijfelijk vettig) eten, zoals tartiflette enzo. Een klein deeltje van mij is aan het sterven nu.

Weet je, eigenlijk begint zo’n skireis op het moment dat je vertrekt. Wij vertrokken om 5u (nuja, eigenlijk om 5u30, want bibi hier had zich overslapen, sorry guys). Ontbijten deed ik dus in de auto met een proteïnereep. So far so good. Water drinken is geen grote aanrader als je zo’n 1000km moet rijden, dus doe ik dat niet. Mijn blaas heeft sowieso al haar kuren soms, dus, let’s not make it worse.

Middagmaal echter is minder evident. Had het aan mij gelegen nam ik gewoon een shake en daarmee is de kous af. Zo makkellijk is het natuurlijk niet als je 5 reisgenoten hebt. Nee hoor. Zij hadden zin in Burger King. Zucht! Ik zat daar met een slaatje met gegrilde kip, zij met een Whopper. De dapperen onder hen namen een dubbele Whopper. Dubbele zucht. Hoe smakelijk zo’n Whopper eruit ziet, besef je pas wanneer je 5 mensen ervan ziet eten en jij het zoveelste slaatje voor je neus ziet staan.

26.png

Maar, straks de eerste aprés-ski dus. Wish me luck!