Ladies @ the fair

 Net terug van een supergezellige middag met Saar, Jantien en Shannah. We zijn namelijk naar de Goed Gevoel Ladies Fair geweest.

Toen ik m’n vriendinnen meevroeg wisten ze eerst niet wat ze ervan moesten denken.. Is dan ook de eerste keer dat er zo’n event was in Flanders Expo (Gent). Denk aan een sfeervolle zaal met heel veel leuke standjes waar je kan proeven, ontdekken en genieten.

Saar heeft bv een bon van €50 gewonnen voor een online shop. Jantien, Shannah en ik hebben echt genoten van een hemelse gelaatsverzorging op de stand van Rozebroeken. (Moet ik trouwens dringend eens naartoe gaan: zwembad + welness in mijn straat!!).

69.jpg

Verder hebben Shannah en ik de ‘geneugten’ van licht- en klanktherapie mogen proberen… Not really my thing met m’n migraine, maar zeker een unieke ervaring!

 

68.jpg

Ondertussen lieten Saar en Jantien een manicure doen. Echt… Voor elk wat wils! En op het einde krijg je er een leuke goodiebag bij. Toffe middag! En voor wie morgen geen plannen heeft: morgen is de laatste dag! Een aanrader!

67.jpg